Al onze jaarsponsoren op een rij

Sponsoren en giften. Een niet te miskennen en vooral belangrijk onderdeel binnen ’t Praethuys. Zonder giften en sponsoren kan ’t Praethuys namelijk niet bestaan. Er is geen subsidie, de stichting leunt volledig op dat wat wordt gegeven en gesponsord. Los van de inloop en de activiteiten die ’t Praethuys organiseert voor gasten,  nabestaanden en ‘vrienden’ van de stichting, is er alleen al € 150.000,- op jaarbasis nodig om de ‘vaste lasten’ te kunnen betalen.


Florapro

Alkmaar


Florapro professional in bloemen en interieurbeplanting brengt ons dit jaar regelmatig een mooie bloemencreatie.

NAAR WEBSITE

Jacob Hooy

Limmen


Hofleverancier Jacob Hooy uit Limmen verzorgt het hele jaar door onze thee. Vele kopjes in allerlei smaken worden, dankzij Jacob Hooy, geschonken.

NAAR WEBSITE

216 Accountants

Alkmaar


216 Accountants die ieder jaar voor ons de jaarrekening opstellen. Goed voor een betrouwbaar getal!

NAAR WEBSITE

Drukkerij Proja B.V.

Alkmaar


Drukkerij Proja is trots op hun drukwerk, wij zijn trots dat zij ieder kwartaal voor ons de nieuwsbrief drukken. Best druk al die trots.

NAAR WEBSITE

SAM Graphic Solutions

Alkmaar


Saskia Bontes van SAM Graphic Solutions stelt ieder kwartaal de nieuwsbrief samen. Wij zijn heel blij met deze grafische vormgeving.

NAAR WEBSITE

Bluedesk E-Business

Alkmaar


Bluedesk E-Business is verantwoordelijk voor onze prachtige website. Bluedesk voor uw online succes!

NAAR WEBSITE

Gemeente Alkmaar

Alkmaar


Gemeente Alkmaar goed voor een jaarlijkse waarderingssubsidie voor onze organisatie van activiteiten met een maatschappelijk karakter.

NAAR WEBSITE

Nic. Oud

Heerhugowaard


Nic Oud zorgt ervoor dat ieder kwartaal onze nieuwsbrief mooi geseald wordt in transparante folie, en ook nog door uw brievenbus op de deurmat valt. Zorg met een warm hart.

NAAR WEBSITE

Wim van Assem

Alkmaar


Het werk van Wim van Assem bloembinderij laat een opvallende gevoeligheid zien voor vorm, kleur en structuur van zowel de bloemen als het object waarin ze zitten.. En wij mogen iedere week een mooie creatie voor ons Praethuys in ontvangst nemen.

NAAR WEBSITE

Lief Langedijk

Broek op Langedijk


Stichting Lief Langedijk is een organisatie met allerlei positieve informatie over Langedijk. Met aandacht voor bijzondere mensen, cultuur, goede doelen en meer. Lief Langedijk heeft ons voor een jaar koffie geschonken.

NAAR WEBSITE

CYSO Managed Hosting

Alkmaar 


Cyso helpt organisaties hun succes te behalen door websites, bedrijfskritische platformen en applicaties 24×7 online te houden. Wij leveren sinds 1997 betrouwbare en veilige maatwerkoplossingen voor hosting en het beheer daarvan.

NAAR WEBSITE

Steun ’t Praethuys. Klik hieronder op het bedrag dat u wilt doneren, of kies zelf een bedrag.

Steunt u ons?“Jullie zijn toppers!”

Bellen


Bel ons op telefoonnummer 072 511 36 44E-mail


Stel uw vraag via email info@praethuys.nl