Al onze jaarsponsoren op een rij

Sponsoren en giften. Een niet te miskennen en vooral belangrijk onderdeel binnen ’t Praethuys. Zonder giften en sponsoren kan ’t Praethuys namelijk niet bestaan. Er is geen vaste subsidie, de stichting leunt volledig op dat wat wordt gegeven en gesponsord. Los van de inloop en de activiteiten die ’t Praethuys organiseert voor gasten,  nabestaanden en ‘vrienden’ van de stichting, is er alleen al € 150.000,- op jaarbasis nodig om de ‘vaste lasten’ te kunnen betalen.Roparun heeft gezorgd voor een mooie aanvulling op ons meubilair.


Hofleverancier Jacob Hooy uit Limmen verzorgt het hele jaar door onze thee. Vele kopjes in allerlei smaken worden, dankzij Jacob Hooy, geschonken.


216 Accountants die ieder jaar voor ons de jaarrekening opstellen. Goed voor een betrouwbaar getal!Drukkerij Proja is trots op hun drukwerk, wij zijn trots dat zij ieder kwartaal voor ons de nieuwsbrief drukken. Best druk al die trots.


Saskia Bontes van SAM Graphic Solutions stelt ieder kwartaal de nieuwsbrief samen. Wij zijn heel blij met deze grafische vormgeving.


Bluedesk E-Business is verantwoordelijk voor onze prachtige website. Bluedesk voor uw online succes!


Gemeente Alkmaar goed voor een jaarlijkse waarderingssubsidie voor onze organisatie van activiteiten met een maatschappelijk karakter.


Nic Oud zorgt ervoor dat ieder kwartaal onze nieuwsbrief mooi geseald wordt in transparante folie, en ook nog door uw brievenbus op de deurmat valt. Zorg met een warm hart.


Van Wim van Assem bloembinderij uit Alkmaar mogen wij iedere week een mooie creatie voor ons Praethuys in ontvangst nemen.


Stichting Lief Langedijk is een organisatie met allerlei positieve informatie over Langedijk. Met aandacht voor bijzondere mensen, cultuur, goede doelen en meer.


Cyso houdt onze website 24×7 online en levert maatwerk-oplossingen voor hosting.


Miko Koffie Noord-Holland verzorgt tot volle tevredenheid ons dagelijks kopje koffie.


Stichting Care draagt ’t Praethuys een zeer warm hart toe.


TS-Productions heeft voor ’t Praethuys een prachtige nieuwe informatie film gemaakt.


’t Hekeltje verzorgt ieder jaar een keurig ingerichte zaal voor ons benefietdiner.


Frenchtop uit Hoorn levert ons cosmetica-producten van Earth Line.


Blokker ICT houdt onze interne ict-zaken keurig op orde.


Henrys Partycatering steunt ’t Praethuys waar zij kunnen en opent vele deuren voor ons.

Steun ’t Praethuys. Klik hieronder op het bedrag dat u wilt doneren, of kies zelf een bedrag.

Steunt u ons?“Jullie zijn toppers!”

Bellen


Bel ons op telefoonnummer 072 511 36 44E-mail


Stel uw vraag via email info@praethuys.nl