Manu Keirse gastspreker op landelijke dag voor ouders van een overleden kind

Op zaterdag 26 januari 2019 is de landelijke dag ‘Gebroken hart’. Een dag door en voor ouders van een kind overleden aan kanker of aan een andere ziekte. Moeders en vaders van een overleden kind zijn welkom van 10:30 – 15:30 uur in Conferentiecentrum Het Brandpunt, Postweg 18, 3941 KA in Doorn.

Gastspreker is Manu Keirse, hoogleraar, klinisch psycholoog en schrijver van een tiental boeken, waaronder “Helpen bij verlies en verdriet”. Hij is dé specialist in België en Nederland als het over rouwverwerking gaat.

‘Gebroken hart’ wordt georganiseerd door de stichting Als kanker je raakt en wordt verzorgd door Marian Verweij en Kristien Rocha, beiden moeders van een overleden kind en Rita Renema, geestelijk verzorger en directeur van de stichting. Deze dag is er alle ruimte om elkaar te ontmoeten, te luisteren, te delen, bemoedigen en troosten. Iedere ouder met een eigen verhaal van een uniek kind.

Ben je moeder of vader van een overleden kind, dan ben je van harte welkom. Of misschien ken je wel ouders voor wie deze ontmoetingsdag waardevol kan zijn.

Meer informatie? Aanmelden?

Graag aanmelden op www.alskankerjeraakt.nl of stuur een e-mail naar  ontmoeten@alskankerjeraakt.nl.