BINNENLOPEN ZONDER AFSPRAAK

U bent van maandag tot en met donderdag van 10.00 – 16.30 uur van harte welkom voor een gesprek met onze gastheren en -vrouwen. Zij informeren u graag over onze activiteiten.

THEMAMIDDAGEN

Kanker roept veel vragen op, zoals: welke behandelingen zijn er mogelijk, hoe moet het nu verder met mijn gezin, mijn werk en mijn relatie, welke ervaring hebben andere mensen met kanker en hoe gaan zij daarmee om? Om u en uw naasten te informeren over diverse onderwerpen rondom kanker, organiseren wij in samenwerking met Noordwest Ziekenhuisgroep en Evean een serie themamiddagen. Toegang is gratis. Zie voor meer informatie de folder.

LOTGENOTENCONTACT

Na de diagnose ‘kanker’ verandert er heel veel voor u en uw naasten. Zowel fysiek als mentaal gebeurt er binnen korte tijd heel veel. Contact met lotgenoten kan dan veel steun geven. Bij ’t Praethuys zijn diverse groepen waar u terecht kunt.

ONTSPANNING

’t Praethuys is een centrum voor informatie en inspiratie maar óók voor ontspanning voor haar gasten. Massages, voetverzorging en schoonheidsbehandelingen horen daar ook bij. Informeer bij onze gastvrouwen en -heren naar de mogelijkheden!PSYCHOLOOG

Soms is praten alleen niet voldoende en kom je tot de conclusie dat je problemen wat complexer zijn. Dan kun je een afspraak maken met onze psycholoog.

Carolien van Weert is eerstelijnspsycholoog en heeft zich gespecialiseerd in de begeleiding van patiënten en naasten met problemen rondom kanker. Zij werkt praktisch, klachtgericht en in overleg met de huisarts en andere verwijzers. Doel van de behandeling is het verminderen dan wel opheffen van uw klachten en/of anders leren omgaan met problemen. Carolien is gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie en EMDR voor traumabehandeling. Ze is aangesloten bij de NVPO, een netwerk van hulpverleners gespecialiseerd in de begeleiding van kankerpatienten en hun familie. In dat kader werkt ze ook elke donderdag in ’t Praethuys. Op andere dagen werkt ze in Gezondheidscentrum de Mare.


activiteitenkalender maart 2020“Informatie en een luisterend oor voor alle kanker-problemen”


Jan Kuijs
Bellen


Bel ons op telefoonnummer 072 511 36 44E-mail


Stel uw vraag via email info@praethuys.nl